Вести - Неколку совети за избор на машина за етикетирање на тркалезни шишиња S-CONNING
355533434

Неколку совети за избор на машина за етикетирање на тркалезни шишиња S-CONNING

Пред сè, треба да се земе предвид брзината на машината за етикетирање: S-CONNING треба да ја избере машината за етикетирање според барањата на купувачот и претходната производна линија.

Само по сеопфатно разгледување може да се совпадне, и навистина е подобро, разумно и унифицирано да се решат потребите на клиентите.

 

Второ, изборот на етикети: процесот на етикетирање припаѓа на процесот на пакување на производот, квалитетот на етикетата е директно поврзан со изгледот и маркетингот на производот, етикетата има висока прецизност, ефектот на печатење е добар, етикетата е мазен и без брчки, а без пликови е симбол на производот.Виртуелно ќе ја намали оценката на производот.

 

Имајќи ја предвид стабилноста на машината за етикетирање: добрата машина за етикетирање може да обезбеди нормална работа на машината под големо оптоварување долго време само ако механичката структура е разумно дизајнирана, различните распореди на кола се редовни, структурата на деловите е стабилен, а квалитетот е висок.

SLA-310A

Долготрајната стабилна работа на машината за етикетирање S-CONNING може да ги намали трошоците за одржување на корисникот, да ги исполни разумните производствени барања на корисникот и да донесе обезбедување на квалитет и производствен скок за клиентот.


Време на објавување: април-08-2022 година